Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satmarenii din Micro 16 isi masoara gratuit tensiunea si glicemia

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
USL-masoara tensiunea in M 16
USL-masoara tensiunea in M 16

Actiunea se desfasoara sub deviza “USL are grija de sanatatea ta”

 Dupa ce sambata 31 martie si duminica 1 aprilie, intre orele 10 – 13, in cartierele 14 Mai si Solidaritatii s-a desfasurat o actiune in cadrul careia satmarenii din zona si nu numai, au avut ocazia sa-si masoare gratis tensiunea si glicemia, actiunea continua in Micro 16.

Joi, 5 si vineri 6 aprilie, intre orele 16 si 19, in doua locatii si anume in parcarea de pe drumul Careiului si in parcul Brandusa, a fost montat cate un cort in care personal medical al cabinetului dr. Coica a luat tensiunea si a masurat glicemia tuturor celor care s-au oprit in preajma respectivelor locatii.

 

 

Actiunea este organizata de conducerile judetene ale PSD si PNL, partide din componenta Uniunii Social Liberale (USL), impreuna cu cabinetul medical al dr. Dorel Coica, candidatul uniunii la Primaria municipiului Satu Mare si cu organizatiile de tineret ale celor doua partide.

La actiuni participa lideri din conducerea celor doua partide componente ale USL, ajutati de cateva zeci de tineri pesedisti si penelisti din organizatiile locale si liderii lor.

De la organizatori am aflat ca saptamana viitoare, corturile vor fi montate in alte cartiere ale municipiului Satu Mare, iar locatiile si programul dupa cere vor fi deserviti locuitorii urmeaza a fi facut public din timp.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS ȘI ÎN ROMÂNIA ESTE POSIBIL

Săptămâna de lucru de 4 zile, luată în considerare în Germania

Unele companii din țările europene au adoptat deja săptămâna de lucru de 4 zile, care le asigură competitivitate, în momentul în care își doresc să atragă angajați.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now