Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Stoica: Dupa alegerile locale se va produce “o defectiune” in USL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Democrat-liberalul Valeriu Stoica a declarat vineri ca o apropiere intre PDL si PNL ar fi posibila eventual dupa alegerile locale, daca se va produce “o defectiune” in interiorul USL, “ceea ce poate sa fie foarte probabil”.

“O asemenea apropiere ar fi posibila eventual dupa alegerile locale, daca se va produce o defectiune in interiorul USL, ceea ce poate sa fie foarte probabil. Se va vedea la locale ca de fapt PSD este cel care reprezinta in interiorul USL nucleul dur. Practic, PNL isi pierde identitatea in cadrul uniunii socialiste. S-ar putea ca liberalii sa inteleaga in acel moment ca aceasta alianta a fost paguboasa. Daca nu, exista sansa ca o asemenea apropiere sa se produca dupa alegerile parlamentare. Totul depinde de luciditatea acelor membri ai PNL care ar trebui sa inteleaga necesitatea recastigarii identitatii”, spune Valeriu Stoica, citat de Mediafax.

Intrebat ce rol poate juca premierul Mihai Razvan Ungureanu in coagularea dreptei in Romania, Valeriu Stoica a raspuns: “Are o mare sansa premierul sa realizeze dupa alegerile locale aceasta coagulare a dreptei”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns