Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Peste 1.300 de satmarenii din Micro 16 si-au masurat gratuit tensiunea si glicemia

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
locuitori din Micro 16 la cortul din parcarea de pe drumul Careiului
locuitori din Micro 16 la cortul din parcarea de pe drumul Careiului

Dupa ce sambata 31 martie si duminica 1 aprilie, intre orele 10 – 13, in cartierele 14 Mai si Solidaritatii s-a desfasurat o actiune in cadrul careia satmarenii din zona si nu numai, au avut ocazia sa-si masoare gratis tensiunea si glicemia, ea a continuat in Micro 16. Actiunile se desfasoara sub deviza “USL are grija de sanatatea ta”.

Joi 5 si vineri 6, intre orele 16 – 19, corturile cabinetului dr. Coica au fost montate in doua locatii din Micro 16 si anume in parcarea de pe drumul Careiului si in parcul Brandusa.

 

 

Am aflat de la organizatori ca in cele doua zile, in cele doua corturi din Micro 16, peste 1.300 de locuitori ai cartierului si-au masurat tensiunea si glicemia. De asemenea, fiecare satmarean care a trecut pe la corturi, chiar si cei ce nu au dorit sa-si afle valorile tensiunii arteriale si ale glicemiei, au putut sa-si exprime opiniile vizavi de situatia din cartier, sa prezinte problemele de care se lovesc si sa propuna masuri pentru imbunatatirea situatiei in cartier si in municipiul Satu Mare, in general.

Actiunile sunt organizate de conducerile judetene ale PSD si PNL, partide din componenta Uniunii Social Liberale (USL), impreuna cu cabinetul medical al dr. Dorel Coica, candidatul uniunii la Primaria municipiului Satu Mare si cu organizatiile de tineret ale celor doua partide.

La actiuni participa lideri din conducerea celor doua partide componente ale USL, ajutati de cateva zeci de tineri pesedisti si penelisti din organizatiile locale si liderii lor.

De la dr. Dorel Coica am aflat ca saptamana viitoare, corturile vor fi montate in alte cartiere ale municipiului Satu Mare, iar locatiile si programul dupa care vor fi deserviti locuitorii urmeaza a fi facut publice din timp.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns