Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

HOROSCOP Informatia Zilei 13.04

Ne aflam in zodia BERBEC

BERBEC. Chiar daca e vineri si 13, pe tine acest lucru deloc nu te deranjeaza. Poate nici nu iti dai seama ce zi e, pana nu iti atrage cineva atentia, dar tu consideri ca 13 este numar norocos, deci cu tine numai lucruri bune se intampla.

 

TAUR. Viata de familie este cea mai mare bucurie a zilei, si te intorci acasa, dupa o zi de lucru, cu inima plina de iubire. Problemele de cuplu se rezolva atat de bine, incat planurile de viitor pe care le faceti va fac nespus de fericiti.

 

GEMENI. Nu te lasi prea usor influentat de o persoana tanara, care, lipsita de experienta, iti prezinta viitorul in lumini prea optimiste. Ea crede ca totul e roz, dar tu, mai copt la minte, iti dai seama ca unde e lumina, exista si umbra.

 

RAC. Nu te gandi numai la prezent, chiar daca ai ceva bani in cont, ci arunca o privire si la platile ce te asteapta. Nu e nevoie sa renunti la cele necesare, dar daca acum vei cheltui mai cumpatat, zilele urmatoare iti vor fi mai usoare.

 

LEU. Abia astepti sfarsitul de saptamana, zilele de sarbatoare, cand te vei intalni cu rudele si cu prietenii. Esti pus pe distractie, iar unde vei fi tu in aceste zile atmosfera va fi mai animata, molipsindu-i si pe ceilalti de buna dispozitie.

 

FECIOARA. Pornesti cu stangul azi, nimic nu iese asa cum ai vrea, nu gasesti persoanele de care ai nevoie sau obiectul ce ai vrea sa-l cumperi. ~nsa, intr-o clipa situatia se schimba, lucrurile merg ca pe roate si totul se rezolva de la sine.

 

BALANTA. Norocul tau apare in medii aglomerate, ca atare nu sta singur intr-o astfel de zi, pentru ca lucrurile bune se petrec in societate. ~ntalneste-te cu multa lume, pentru ca vestile care iti parvin au si pentru tine un rol benefic.

 

SCORPION. Banii pe care ii ai dau startul ideal pentru o actiune noua. Daca n-ai fi dispus de suma necesara, ar fi trebuit sa amani totul pe altadata, dar rezolvandu-ti problemele financiare, poti incepe ceea ce nici nu ai fi crezut.

 

SAGETATOR. Ai castig de cauza intr-o situatie ciudata si sarbatoresti victoria alaturi de cei care au crezut in tine. Erai convins ca adevarul va iesi la lumina, dar, cel care a creat situatia, ar trebui sa plateasca pentru rautatile sale.

 

CAPRICORN. Linistea acestei zile este data peste cap de un musafir neasteptat, care nu si-a anuntat sosirea. Nu te deranjeaza venirea sa, poate chiar iti face placere, dar nu te-ai pregatit si ai fi vrut sa o primesti cu mai mare fast.

 

VARSATOR. Privesti spre viitor cu mintea limpede si cu mult optimism pentru ca stii foarte bine ce ai de facut de acum incolo. Ti-ai stabilit un obiectiv foarte bine conturat si stii cum sa ajungi acolo pe cai planificate pas cu pas.

 

PESTI. Ti-ai pregatit o lista lunga de cumparaturi, dar poate, ar fi bine sa o mai revizuiesti putin si sa renunti la cateva produse mai putin importante. Banii iti ajung, dar pot aparea si alte cheltuieli, care ti-ar putea dezechilibra bugetul.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informatia Zilei 03.04 Ne aflam in zodia BERBEC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 12.05 Ne aflăm în zodia TAUR

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 12.07 Ne aflăm în zodia RAC