Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Seful ANAF, Sorin Blejnar, vinde cartele telefonice

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
senatorul Valer Marian prezinta dosarul plin de dovezi privind evaziuni fiscale si alte acte de coruptie din judet
senatorul Valer Marian prezinta dosarul plin de dovezi privind evaziuni fiscale si alte acte de coruptie din judet

Teofil Parasca si Blejnar, doi din “dusmanii natiunii si ai ratiunii”

 Senatorul si presedinte al Organizatiei judetene a PSD Satu Mare, Valer Marian, a sustinut joi, 12 aprilie, de la ora 14, in Biroul sau din Palatul administrativ, o conferinta de presa.

Atat la inceputul intalnirii cat si la final, a tinut sa transmita tuturor satmarenilor multa sanatate si Sarbatori de Pasti fericite.
 

 Dansul a precizat mai intai ca a invitat reprezentantii mass media fara o programare prealabila intrucat a aflat ca doua inspectoare si un inspector de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) se afla in control la Finantele judetene si cauta nereguli la anumite organe de presa si la parlamentarii satmareni. Urgenta consta in faptul ca acest control financiar se incheie vineri, 13 aprilie, iar cei trei inspectori pleaca la Bucuresti.O a doua tema a intalnirii a fost intoarcerea la Satu Mare a comisarului sef, Teofil Parasca, pe care l-a numit, alaturi de seful ANAF, Sorin Blejnar” ca facand parte dintre “dusmanii natiunii si ai ratiunii”.

Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns