Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Udrea: Ungureanu poate fi o solutie castigatoare pentru PDL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, joi seara, ca premierul Mihai Razvan Ungureanu este, in prezent, cea mai buna solutie a PDL pentru alegerile prezidentiale din 2014. Aceasta a explicat ca si prim-ministrul trebuie sa-si doreasca sa candideze din partea PDL.

“Poate fi o solutie castigatoare la alegerile prezidentiale din 2014. Daca alege sa candideze din partea PDL, este numai optiunea lui Mihai Razvan Ungureanu. Poate fi viabila aceasta alegere ca PDL sa mearga cu Mihai Razvan Ungureanu la alegerile prezidentiale. Nu avem alta optiune, astazi, cel putin nu una mai buna”, a precizat Elena Udrea, joi seara, la RTV.

“Noi vorbim despre domnul Ungureanu, dar nu stim ce vrea dansul, este astazi cel putin la aceeasi cota de credibilitate ca Crin Antonescu si ca Victor Ponta”, a afirmat Udrea, citata de Mediafax.

Ea s-a referit si la o posibila miscare politica a lui Ungureanu, in viitor: “Mi se pare firesc ca o discutie legata de formarea unui nou partid politic pe zona de dreapta a politicii romanesti sa porneasca de la discutii cu PDL. Ramane de vazut daca Mihai Razvan Ungureanu incepe discutii cu noi sau cu PNL”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Blaga: Îl susţinem pe Băsescu

Asculta acest articol Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, după votul din Parlament pentru suspendarea şefului statului, că partidul