Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

UNPR mizeaza pe voturile PSD la legea taxarii marilor averi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Proiectul legislativ privind taxarea averilor mari si foarte mari a primit aviz favorabil in Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor, care este for decizional, urmand sa fie supus votului in plen saptamana viitoare, anunta UNPR, precizand ca se bazeaza pe voturile PSD.

UNPR, initiatoarea proiectului legislativ, invita la vot parlamentarii tuturor formatiunilor politice “pentru a demonstra ca le pasa de cetatenii Romaniei”.

“Solicitam partenerilor din coalitia de guvernare sa respecte ceea ce si-au asumat prin programul coalitiei si al Cabinetului si sa voteze Legea privind taxarea averilor mari si foarte mari. Totodata, pentru sustinerea acestei initiative, UNPR conteaza pe votul parlamentarilor PSD, liderii acestui partid anuntand in repetate randuri ca sprijina proiectul UNPR”, se arata in comunicatul Uniunii remis Mediafax.

UNPR sustine ca initiativa sa privind taxarea averilor mari si foarte mari este un proiect dorit de peste 85% din romani si este una dintre masurile responsabile de stanga ce pot fi luate in actualul context economic global.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns