Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (21 aprilie - 20 mai)
Taur (21 aprilie - 20 mai)

HOROSCOP Informatia Zilei 21.04

Ne aflam in zodia TAUR

BERBEC. Atitudinea ta vesela si optimista face bine celor care cauta o oaza de relaxare in preajma ta. Tu le ridici moralul, le readuci zambetul pe buze si ii faci sa descopere in orice situatie grea punctul care le poate da speranta.

 

TAUR. Viata sentimentala se afla la cote maxime, nu trebuie sa-ti faci griji de nimic, ai cine sa-ti rezolve toate problemele. Tot ce ai de facut e doar sa stai alaturi de partenerul de suflet, sa va relaxati si sa va simtiti bine impreuna.

 

GEMENI. Esti preocupat de o confruntare profesionala care se apropie si nu te simti prea bine pregatit. Cand cineva se pregateste mult, descopera cat de multe ii mai lipsesc si intr-o astfel de situatie te afli si tu in momentul de fata.

 

RAC. Ti-ai dorit nespus de mult un week-end liber, cand sa poti face ce vrei si sa nu ai nicio sarcina obligatorie. Insa acum, cand nu ai chiar nicio obligatie, nu mai stii ce sa faci si te deranjeaza ca stai si pierzi timpul pretios degeaba.

 

LEU. Te impresioneaza povestile pe care le auzi, sau locurile prin care treci. Totul degaja doar romantism si sensibilitate. Te intalnesti cu persoane de care ti-a fost dor, sau calatoresti prin locuri de care te leaga amintiri frumoase.

 

FECIOARA. Daca viata personala nu are prea multe de oferit astazi, ocupa-te mai bine de sarcinile de serviciu, sau de alte treburi care iti pot aduce satisfactie. Nu are importanta ce faci, doar sa fie ceva, de ce te vei putea bucura.

 

BALANTA. Pierzi timp pretios cu niste munci pe care altii din anturajul tau de mult ar fi putut sa le rezolve. E normal ca nu te bucuri, dar nici nu te deranjeaza in mod deosebit, pentru ca daca tu muncesti, tie isi va reveni si recompensa.

 

SCORPION. Presimti ca va veni un moment pe care nu vei sti sa-l gestionezi, dar in loc sa-ti tot analizezi presimtirile, pregateste-te din timp. Iti cam dai tu seama care este sursa nelinistii tale, dar inca nu e prea tarziu sa iei masuri.

 

SAGETATOR. Ceva intervine in atmosfera de acasa si va da peste cap programul de week-end. Poate te trezesti cu musafiri neanuntati, sau un membru de familie este chemat la serviciu si esti nevoit sa-ti schimbi planurile din mers.

 

CAPRICORN. Te pregatesti de plecare la prieteni sau rude pe care nu le-ai mai vazut demult, sau vin musafiri care sosesc de la distanta. Oricare dintre variante ti se ofera, tu te vei simti foarte bine si te vei bucura mult de revedere.

 

VARSATOR. Daca tot ti-au ramas cateva ore libere, ajuta-i si tu pe cei din familie la muncile gospodaresti. Nu te poti eschiva mereu de aceste treburi, pentru ca tu esti unul dintre cei mai pretentiosi din casa, deci pune mana la treaba.

 

PESTI. Ai de lucru azi, nu gluma si toata lumea asteapta cate ceva de la tine. Tu sti cel mai bine sa le rezolvi pe toate, ai demonstrat de nenumarate ori, iar acum, chiar daca esti presat de timp, cei din jur asteapta sa fie totul la fel ca alta data.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 18.01 Ne aflăm în zodia CAPRICORN

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 08.03 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 25.02 Ne aflăm în zodia PEȘTI