Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Parohia Reformata din Botiz lanseaza un concurs de recitare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Comunitatea Parohiei Reformate din Botiz ii invita pe toti copii si tinerii diecezei la un concurs de recitare.

Concursul “Szilágyi Domokos” se adreseaza tuturor elevilor scolilor generale si de liceu, el fiind organizat departajat pe cele trei cicluri de invatamant: primar, gimnazial si liceal, avand scopul de a cinsti asa cum se cuvine viata si activitatea literara a cunoscutului poet. Prin organizarea acestui eveniment se doreste formarea unei traditii, care sa trezeasca si sa mentina interesul tinerilor fata de oprelele lui Szilágyi Domokos.

Concursul va avea loc sambata, 2 iunie, la Parohia Reformata din Botiz, fiind asteptati cu mult drag concurentii scolilor generale si ale liceelor Protopopiatului Reformat de Satu Mare. Fiecare concurent trebuie sa cunoasca doar trei poezii de Szilágyi Domokos, doua obligatorii si una la libera alegere. Intrecerea se va desfasura in doua etape, in prima parte juriul va desemna una dintre poeziile obligatorii pe care o va recita concurentul, iar in etapa a doua se va prezenta poezia liber aleasa.

Termenul de inscriere este pana in 20 mai, iar concurentii isi pot semnala intentia de participare, fie prin e-mail, la adresa [email protected], fie prin scrisoare la adresa Parohia Reformată, str. Teilor nr. 81, 447065, Botiz, judetul Satu Mare, ori telefonic, la numerele 0261-774.067, sau 0745-906.903. Se asigura masa pentru toti participantii, iar celor inscrisi in concurs, organizatorii vor trimite program detaliat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns