Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: Josef Huber din Austria a adus din nou ajutoare la Spitalul Judetean

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Marea parte a ajutoarelor au ajuns la sectia de Neurologie
Marea parte a ajutoarelor au ajuns la sectia de Neurologie

Un nou transport de ajutoare a fost oferit sectiei de Neurologie a Spitalului Judetean nr. 2 de catre omul de afaceri Josef Huber, din orasul Hollenstein/Ybbs – Austria, insa, de data aceasta de donatiile aduse au beneficiat si alte sectii.

Acesta este cel de al doilea transport de ajutor material cu care omul de afaceri, extrem de sufletist doreste sa-i ajute pe satmarenii. La fel ca si in luna martie au fost aduse paturi de spital, saltele, lenjerii de pat, camasi de noapte, precum si un televizor.

Mai multe in editia tiparita disponibia la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament PDF)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Căminul de bătrâni din Viile Satu Mare era să rămână fără curent din cauza primarului din localitate

Persoanele internate în Centrul rezidenţial Căminul de Argint Viile Satu Mare sunt tratate cu dispreţ de autorităţi. Nepăsarea şi incompetenţa autorităţilor îşi face simţită din ce în ce mai mult prezenţa la toate nivelele. Oamenii, românii, şi cu atât mai mult bătrânii şi bolnavii, nu mai înseamnă nimic pentru politicieni, primari ori alte autorităţi. Contează doar atunci când le dau votul.

Din cauza conducerii Primăriei Viile Satu Mare era cât pe ce ca beneficiarii centrului din localitate să rămână fără curent electric.