Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Programul targurilor si pietelor in saptamana 23-29 aprilie 2012

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    In saptamana 23-29 aprilie au loc targuri de tara in localitatile: Carei, Mediesu Aurit, Supur, Craidorolt, Gherta Mica, Tasnad, Batarci, Botiz, Ardud, Acas.

Primavara si-a intrat in drepturi, chiar daca vremea da de furca fermierilor. Insamantarea culturilor de primavara este in desfasurare. Oamenii de la sate au nevoie de bani pentru plata lucrarilor agricole, motiv pentru care unii renunta la excedentul de animale. Targurile de tara mai ofera posibilitatea de a vinde animale cu sau fara acte.

Inchiderea targurilor de tara ar spulbera multe sperante ale celor care mai cred cu incapatanare in redresarea agriculturii si cresterea cererii de produse vegetale si animaliere pe piata. De la Directia Administratiei Publice Locale de pe langa Consiliul Judetean Satu Mare, am aflat ca in saptamana 23-29 aprilie 2012, programul de desfasurare a targurilor si pietelor saptamanale este cel de mai jos.

Targuri de tara: luni – Carei; marti – Mediesu Aurit; joi – Supur, Craidorolt si Gherta Mica; vineri – Tasnad; sambata – Batarci, Botiz, Ardud, Acas.

Piete saptamanale: de luni pana duminica inclusiv – la Satu Mare, Carei si Tasnad; de luni pana sambata -inclusiv la Negresti-Oas, marti – Andrid si Halmeu; miercuri – Piscolt si Tarna Mare; joi – Craidorolt, Pir si Supur; vineri – Halmeu, Mediesu Aurit, Poiana Codrului si Tarna Mare; sambata – Livada, Pir, Botiz si Turt.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns