Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Peste 1500 de caini din 17 tari au defilat pe Stadionul Somesul

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Cainii au intrat in ring dupa o sedinta de cosmetica si coafura canina
Cainii au intrat in ring dupa o sedinta de cosmetica si coafura canina

C.A.C.I.B. 2012 si C.A.C.I.B. – Expozitie de campionat au fost organizate de Asociatia Chinologica Satu Mare

Satmareni din intreg judetul au pasit in acest final de saptamana pe gazonul de pe Stadionul Somesul din Satu Mare pentru a admira cainii care au defilat la Expozitiile C.A.C.I.B. 2012 si C.A.C.I.B. – Expozitie de campionat organizate de Filiala Satu Mare a Asociatiei Chinologice Romane. La editia din acest an au sosit la Satu Mare 1.516 de caini din 134 de rase.

 

Pentru proprietarii de caini de rasa din lume, expozitiile internationale sunt un prilej extraordinar de a arata tuturor ce insemna un animal de companie, grija, responsabilitatea.

In ringul competitional
In ringul competitional

 

Asa se face ca desi nu toti pot fi castigatori, nu toti cainii urca pe podiumul competitional, niciun participant nu merge acasa suparat, fiindca animalul sau e admirat cu siguranta de spectatori.

 

17 state reprezentate

 

In acest final de saptamana toate drumurile au dus la Satu Mare, cei peste 1.500 de caini inscrisi la Expozitiile C.A.C.I.B. si C.A.C.I.B. – Expozitie de campionat sosind din 17 state. Este vorba de Polonia, Ungaria, Germania, Finlanda, Cehia, Slovacia, Belgia, Austria, Ucraina, Rusia, Belorusia, Italia, Croatia, Lituania, Elvetia, Kazastan si numeroase judete din Romania.

La aranjat inainte de concurs
La aranjat inainte de concurs

 

In prima zi de expozitie, adica sambata, 21 aprilie, in rig au intrat 753 de caini.

Cu toate ca spre finele programului norii au acoperit cerul si a plouat, vizitatorii si-au scos umbrelele si au continuat sa admire superbele exemplare aflate pe stadion. Competitia s-a desfasurat in ambele zile pe 10 grupe si mai multe clase, astfel ca au fost prezenti la Satu Mare si puiuti de 6 luni, dar si campioni de pana in 8 ani ori caini de rasa de clasa Junior sau Intermediar. Un moment special apreciat de cei prezenti a fost cel de Dog Dancing, care a atras in jurul ringului foarte multi spectatori. Spre deosebire de editia din 2011, in ambele zile de expozitie s-au inscris mai multi caini, astfel daca anul trecut erau 1.300, anul acesta au fost cu 200 mai multi la concurs.

 

 

Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns