Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Boc: Coalitia mai are un avantaj numeric

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele PDL, Emil Boc, sustine ca in momentul de fata coalitia de guvernare are fata de Opozitie un “avantaj” in ceea ce priveste numarul de parlamentari si sustine ca acesta nu se poate “deteriora” pana vineri, pentru ca motiunea de cenzura sa poata trece.

“In privinta motiunii, chiar daca au fost unele tradari, asa cum le-ati cunoscut, pentru ca impotriva ipocriziei nu ai arme, doar morala si oamenii judeca. Avem in acest moment numarul necesar pentru a respinge motiunea de cenzura. De data aceasta, trebuie ca Opozitia sa aiba 231 de voturi in urna. La formarea Guvernului, este nevoie ca Puterea sa puna in urna 231 de voturi. Acum trebuie sa vina Opozitia sa aduca 231 de voturi. Ei au in jur de 214, probabil ca or fi 216, 217 cu aceste plecari. Oricum, inca exista un numar rezonabil de voturi”, a declarat Boc, marti seara, la TVR, citat de Agerpres.

El a subliniat ca, in momentul de fata, coalitia are la Camera Deputatilor si Senat cu peste 15 voturi mai mult decat este nevoie pentru ca Executivul sa “supravietuiasca”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns