Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Bancpost a perceput comision ce a depasit dobanda

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cu cateva zile in urma, cititorul nostru Ioan Munteanu din Satu Mare s-ar adresat redactiei cu o reclamatie la adresa Bancpost Satu Mare. In esenta, el reclama ca banca respectiva i-a perceput comision ce depaseste dobanda calculata pentru suma depusa in depozit la termen cu capitalizare.

Concret, in urma cu patru luni, Ioan Munteanu a depus la acea banca 500 lei intr-un depozit la termen, cu 5,85% dobanda. Odata depozitul ajuns la scadenta, Munteanu a solicitat completarea sumei cu inca 200 lei, pentru a avea 700 lei in depozit la termen. Toate bune, numai ca functionara careia i s-a adresat i-a spus ca e nevoie sa mai dea inca 6 lei pentru a avea un depozit cu cifra rotunda de 700 lei. Intrigat, clientul a intrebat-o cum se explica acest lucru in conditiile in care depozitul are, potrivit contractului, o dobanda de 5,85%. Raspunsul functionarei a fost ca banca percepe comision de administrare. Nemultumit, Munteanu s-a adresat Protectiei Consumatorului, care i-a spus ca banca a respectat intocmai prevederile contractului. Atunci, el a solicitat lichidarea depozitului, prilej cu care a achitat un comision de retragere de 4 lei.

Am contactat-o telefonic pe Angela Dan, directoarea Bancpost Satu Mare, care insa ne-a spus ca nu comenteaza reclamatia clientului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns