Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Batran acuzat de amenintare, distrugere si port ilegal al cutitului. Si-a amenintat ginerele

Sigla Informatia Zilei
P. Vasile (70 ani) este acuzat de savarsirea infractiunilor de amenintare, distrugere si port ilegal al cutitului. Si-a amenintat generele apoi i-a spart geamul autoutilitarei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

P. Vasile (70 ani) este acuzat de savarsirea infractiunilor de amenintare, distrugere si port ilegal al cutitului. Si-a amenintat ginerele apoi i-a spart geamul autoutilitarei.

In 27 aprilie, polistii Sectiei nr. 8 Gherta Mica au fost sesizati telefonic de catre numitul P. Mihai de 44 de ani din localitatere, despre faptul ca in urma unor discutii contradictorii avute cu socrul sau P. Vasile de 70 de ani, acesta din urma l-a amenintat cu un cutit dupa care a luat din curte o sapa si i-a spart geamul de la autoutilitara.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Fostul profesor de la SNSPA, Alfred Bulai, reținut pentru abuzuri sexuale

SNSPA

Fostul profesor de la SNSPA, Alfred Bulai, reținut pentru abuzuri sexuale

Într-o zi care a zguduit comunitatea academică, Alfred Bulai, fost profesor de sociologie la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a fost reținut de către autoritățile judiciare pentru acuzații grave de abuzuri sexuale. Reținerea a avut loc miercuri, după mai bine de trei ore de audieri la Secția de Poliție, în urma unei anchete declanșate după investigația jurnalistică realizată de site-ul Snoop.