Image 1
Image 2

Omletă cu şuncă şi lapte

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

2 oua
80g svaiter
80g sunca
100 ml lapte
1 lingurita faina
sare
30g unt pentru forme

 

Mod de preparare:

1: tai sunca in cubulete. Bati ouale impreuna cu faina, laptele si putina sare, apoi adaugi cubuletele de sunca.

2: ungi cu unt diferite forme de mici dimensiuni: ursuleti; fluturasi; iepurasi. Torni compozitie in fiecare forma; presari deasupra svaiter ras si introduci formele in cuptorul preincalzit ; la foc mic ;pentru 20 de minute.

3: rastorni omletele pe un platou decorat cu rosii, pt ca aspectul sa fie mai atragator si micul dejun mai apetisant. Daca doresti poti presara peste omlete cascaval
POFTA BUNA!!!!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

POFTĂ BUNĂ

Piept de pui cu conopidă şi caşcaval afumat

Ești pană de idei și vrei să încerci ceva savuros? Îți oferim o idee pe zi, după care îți urăm poftă bună! Astăzi avem conopidă gratinată cu cașcaval. Nouă ne place conopida și o mâncăm destul de des. Pe lângă multele proprietăți are și un gust bun atât gătită cât și crudă. Da, conopida se mănâncă și crudă.