Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Jefuitorul benzinariilor din Satu Mare a fost arestat

Sigla Informatia Zilei
George Bran are 25 de ani si locuieste cu doi prieteni in Micro 17 Autorul jafurilor de la Benzinaria Petrom din Piata George Boitor (Soarelui), de la Statia OMV de pe str. Careiului si de la magazinul non-stop de pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare a fost prins luni dimineata, in jurul orei 3, in timp ce se pregatea sa mai jefuiasca benzinaria din Soarelui.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Hotul de la Petrom Satu Mare a fost surprins de camerele de supraveghere
Hotul de la Petrom Satu Mare a fost surprins de camerele de supraveghere

George Bran are 25 de ani si locuieste cu doi prieteni in Micro 17

Autorul jafurilor de la Benzinaria Petrom din Piata George Boitor (Soarelui), de la Statia OMV de pe str. Careiului si de la magazinul non-stop de pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare a fost prins luni dimineata, in jurul orei 3, in timp ce se pregatea sa mai jefuiasca benzinaria din Soarelui.  Luni seara, magistratii Judecatoriei Satu Mare au emis mandat de arestare preventive pentru 29 de zile impotriva tanarului.

 

El este George Bran, are 25 de ani si locuieste intr-un apartament din Satu Mare impreuna cu alti doi tineri. In sarcina tanarului a fost retinuta savarsirea infractiunii de talharie in forma calificata. N-are antecedente penale si sustine ca nu era nevoit sa talhareasca deoarece parintii lui sunt plecati in strainatate si il finanteaza.

 

Talharul a fost recunoscut de angajata Statiei Petrom din Soarelui

 

In noaptea de duminica spre luni, angajata statiei Petrom din parcul Gheorghe Boitor a observat ca un tanar da tarcoale statie. Intrucat era imbracat cu aceleasi haine pe care le-a folosit la celelalte jafuri, speriata vanzatoarea a sunat la Politie.

 Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Denisa Neamţiu

Asculta acest articol Data naşterii: 15.07.1998, zodia rac Clasa: a IX-a A, profil filologie