Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Igas acuza: USL doreste politizarea institutiilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Senatorul Traian Igas, vicepresedinte al PDL, sustine ca “ruptura de la varful USL a devenit si mai evidenta in ultimele zile”, el afirmand ca intentiile reale ale USL sunt politizarea cu orice pret a institutiilor statului, pana la cele mai mici niveluri.

“Ruptura de la varful USL a devenit si mai evidenta in ultimele zile. Ne-am obisnuit ca Victor Ponta si Crin Antonescu sa se contrazica unul pe celalalt dar noua postura a USL, de alianta ce ar putea asigura guvernarea, face ca diferentele de opinie sa fie mai clare si importante ca oricand. Daca Victor Ponta, in calitate de premier desemnat, ne asigura ca nu intentioneaza sa schimbe sefii deconcentratelor, colegul sau de alianta spune raspicat ca inclusiv femeia de serviciu dintr-o institutie de stat care a fost numita pe criterii clientelare atunci ea va fi, negresit, schimbata din functie”, sustine Igas intr-un comunicat remis, marti, agentiei Mediafax.

El precizeaza ca ultimele femei de serviciu au fost schimbate tot in perioada guvernarii liberale si au muncit in institutiile de stat unde le-am gasit, in ultimii trei ani si jumatate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Toader a respins toate candidaturile la şefia DNA

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a făcut anunţul şi a explicat că nu este de acord cu niciunul dintre cei patru candidaţi pentru funcţia de procuror-şef DNA. Procedura va fi realuată, anunţă ministerului Justiţiei.