Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu a avertizat ministri liberali ca au un singur premier si sef

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, dupa anuntarea componentei Guvernului, ca le-a transmis colegilor liberali din Executiv ca au, pe toata durata sederii lor in acest Guvern, un singur premier, un singur sef care ia, in numele Guvernului, ultima decizie.

Presedintele PNL a declarat, marti seara, ca il felicita pe premierul desemnat, Victor Ponta, pentru curajul de a se afla in situatia de fata si pentru ca impreuna au luat decizia politica de a intra acum la guvernare, pentru ca doar inlaturarea unui guvern “incompetent, corupt si iresponsabil” nu raspundea nevoilor populatiei, relateaza Mediafax.

“In Constitutie scrie foarte clar, nebgru pe alb, care sunt prerogativele si obligatiile premierului. As vrea ca pentru prima data, pe deplin, sa facem asa cum scrie la carte. Ca atare, o spun foarte limpede, asumandu-mi impreuna cu USL responsabilitatea politica pentru ceea ce va face sau nu acest guvern, va spun limpede ca va fi un guvern condus de un singur om, si anume primul sau ministru”, a declarat Antonescu.

 El a mai aratat ca acest guvern va exprima politic USL, partidele acesteia, programul de guvernare, obiectivele Uniunii, dar care se va afla doar sub cenzura Constitutiei si a legilor si doar sub cenzura Parlamentului ca institutie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns