Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ministrul propus al Educatiei face “erori” in CV

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Corina Dumitrescu, propunerea premierului Ponta pentru portofoliul Educatiei, nu a studiat la Stanford, asa cum afirma in CV-ul postat pe site-ul CSM, scriu jurnalistii de la HotNews.ro, care au aflat de la reprezentantii prestigioasei universitati americane ca Dumitrescu nu a urmat cursuri acolo.

“Reprezentantii Universitatii Stanford din SUA au transmis, la solicitarea HotNews.ro, ca nu au gasit date oficiale care sa ateste ca ministrul Educatiei propus de Victor Ponta, Corina Dumitrescu, ar fi fost inscrisa sau ar fi absolvit un program finalizat cu diploma al universitatii. Corina Dumitrescu a precizat in CV-ul oficial postat pe site-ul CSM ca in 1996 a studiat la Stanford, cu mentiunea ca a urmat cursuri de drept international”, scriu jurnalistii HotNews.ro.

Contactata de HotNews.ro, Corina Dumitrescu a declarat ca in CV-ul ei s-a referit la “un studiu” pe care l-a facut la Institutul Hoover, “un stagiu de pregatire”, promitand totodata ca incepand de marti va da toate detaliile pe acest subiect.

Pe de alta parte, pe langa referirea gresita la “Standford”, in CV-ul personal a facut alte cateva greseli, scriind printre altele, cuvantul “inot” cu doi “n”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns