Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PDL isi lanseaza candidatii la alegerile locale duminica

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

PDL isi lanseaza candidatii pentru alegerile locale, duminica, in cadrul unui miting electoral la Sala Polivalenta, tinta principala a partidului pentru acest scrutin fiind realizarea unui scor politic de 25 de procente.

La eveniment au participat, alaturi de candidatii la consiliile judetene, la primariile de municipii capitale de judet, la primarii si consiliile locale, peste 7000 de simpatizanti si militanti democrat-liberali, relateaza Agerpres.

Potrivit datelor prezentate de coordonatorul campaniei nationale a PDL pentru alegerile locale, senatorul Vasile Blaga democrat-liberalii vor candida la alegerile locale din 10 iunie cu 50.235 de oameni, cu aproape 10 mii mai mult decat acum patru ani.

“Impreuna cu aliatii nostri candidam cu 52.469 de colegi. Iata o armata decisa, hotarata sa egaleze cel putin performantele din 2008. Atunci am reusit sa castigam presedintia in 14 Consilii judetene, 12 capitale de judet, cu cele doua Sectoare ale Bucurestiului, 3 si 6 si 869 de primari”, a precizat coordonatorul campaniei nationale pentru alegerile locale a PDL.

In privinta Consiliilor judetene, PDL va avea 34 de candidati, alti sapte fiind sustinuti de democrat-liberali in cadrul unor aliante locale cu UNPR si PER. Cat priveste cele 48 de primarii resedinta de judet, PDL va avea 46 de candidati proprii, iar in celelalte doua, Buzau si Calarasi, democrat-liberalii vor sustine un independent si un candidat UNPR. Numarul candidatilor PDL la functia de consilier local este 44.248, iar cel al candidatilor la functia de consilier judetean de 3.825, potrivit cifrelor anuntate de Vasile Blaga.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns