Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Pambuccian: Autoritatile trebuie sa protejeze minoritatile

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale altele decat UDMR, Varujan Pambuccian, a declarat luni, in timpul sedintei plenului reunit al Parlamentului in care Cabinetul Ponta urmeaza sa primeasca votul de incredere, ca reprezentantii minoritatilor din Camera Deputatilor au fost intotdeauna interesati “de constructie si nu de conflicte”, astfel ca Guvernul propus de Victor Ponta va putea gasi in grupul minoritatilor nationale un partener.

Varujan Pambuccian a subliniat ca autoritatile din Romania trebuie sa protejeze minoritatile nationale in contextul in care in mai multe tari europene au aparut “partide cu o directie clar fascista”, relateaza Agerpres.

“Uitandu-ne in jurul nostru, constatam ca incep sa apara, in tari europene, partide cu o directie clar fascista, ca incepe sa se manifeste un astfel de discurs, din nefericire, si in Romania si credem ca minoritatile nationale sunt, in aceste situatii, in prima linie a frontului pentru pastrarea democratiei. Daca noi vom cadea, urmatoare victima va fi intreaga populatie”, a incheiat Pambuccian.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns