Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Borbely le cere deputatilor juristi sa citeasca dosarul sau

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deputatul UDMR Laszlo Borbely a declarat, marti, ca face apel la fiecare deputat din Comisia juridica sa citeasca dosarul intocmit in cazul sau, pentru a se putea pronunta in cunostinta de cauza, aratand ca este nevinovat si spera sa se ia “cat mai curand o decizie” in comisie si in plenul Camerei.

 

El a facut aceasta precizare dupa ce plenul Camerei Deputatilor a decis, la propunerea Lui Mate Andras (UDMR), retrimiterea la Comisia juridica a raportului privind cazului fostului Laszlo Borbely referitor la inceperea urmaririi penale, relateaza Mediafax.

“Din cate am inteles, au cerut mai multi colegi care au avut greva parlamentara ca sa se retrimita la comisie, pentru ca nu puteau sa voteze in necunostinta de cauza. Este un dosar voluminos de 1.800 de pagini. Parlamentul, conform Constitutiei, aproba inceperea urmaririi penale. Nu este caz de ridicare de imunitate, ci este vorba ca Parlamentul isi spune punctul de vedere in cunostinta de cauza in legatura cu acest dosar”, a spus Borbely, fost ministru al Mediului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns