Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (21 aprilie - 20 mai)
Taur (21 aprilie - 20 mai)

HOROSCOP Informatia Zilei 12.05

Ne aflam in zodia TAUR

BERBEC. Esti reticent in fata unei decizii pe care ti-e frica sa o iei acum, aflandu-te intr-o stare emotionala nu tocmai favorabila. Mai stai putin, treci de aceasta pasa proasta si cand te vei simti mai bine, vei putea face o alegere potrivita.

 

TAUR. Atmosfera din casa este animata datorita unor copii din familie, care aduna pe toti in jurul lor. Iti aduci aminte de propria ta copilarie si lasi deoparte, pentru o zi, toate preocuparile cotidiene, te distrezi alaturi de ei si te simti bine.

 

GEMENI. Dedica-ti ziua de astazi iubirii sau acelor lucruri care aduc fericire sufletului tau. Ca te duci la un spectacol, un chef sau iesi in oras cu prietenii, inima ta va fi din nou incarcata de emotii pozitive, de care aveai nevoie.

 

RAC. Esti implicat intr-o actiune competitionala in care trebuie sa demonstrezi ca tu esti cel mai bun. Ai destui rivali la fel de bine pregatiti ca tine, dar tu ai totusi un as in maneca de care, la momentul potrivit va trebui sa te folosesti cu curaj.

 

LEU. Esti tentat sa intri in banii economisiti, pentru a-ti satisface o dorinta, legata, probabil, de vacanta. Poate, iti gasesti un bilet de odihna la un pret bun si nu regreti ca banii se duc, pentru ca probabil, tocmai in acest scop i-ai adunat.

 

FECIOARA. Te preocupa serios viitorul tau profesional, de aceea cauti incontinuu noi cai de evolutie in acest plan. Trebuie sa fii mereu in pas cu timpurile si simti ca e vremea sa mai faci ceva sa evoluezi in pregatirea ta profesionala.

 

BALANTA. Tot ce ai inceput sa faci saptamana aceasta, ai acum sansa de a duce la un nivel multumitor. Ai lasat o multime de treburi neterminate, pentru ca erai destul de obosit si nu mai aveai chef sa le finalizezi, dar acum le vei termina.

 

SCORPION. Ai ajuns la finalul unei actiuni si a venit si vremea celebrarii succesului. Simti nevoia sa sarbatoresti, de aceea iti vei aduna prietenii sau familia pentru a le povesti tuturor isprava ta si pentru a primi felicitarile lor sincere.

 

SAGETATOR. Ai nevoie de noi colaboratori pentru a-ti infaptui un nou proiect, dar ceva iti sopteste ca cel ma mare ajutor se afla undeva, chiar in preajma ta. Asculta-ti intuitia, chiar daca persoana in cauza pare a fi una nesemnificativa.

 

CAPRICORN. Parerile sunt foarte impartite in jurul tau, dar pentru ca tu esti la mijloc, va trebui sa-ti declari pozitia fata de ei. Unul spune ceva, altul spune altceva, iar tu ori trebuie sa impaci cele doua tabere, ori sa tii partea unuia din ei.

 

VARSATOR. Nu te poti elibera de grijile profesionale, incat treci pe la serviciu si azi sau iti iei de lucru acasa. Ti-ai asezat cariera in prim plan pentru un timp, dar esti constient ca in curand te asteapta un moment deosebit in acest sens.

 

PESTI. A venit vremea unei decizii importante care are scopul de a te elibera de un stres. Nu poti duce mai departe acest plan, pentru ca nu ar fi decat pierdere inutila de timp sau de energie, fara a duce la rezultate satisfacatoare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 16.11 Ne aflăm în zodia SCORPION

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 01.04 Ne aflăm în zodia BERBEC