Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victorie satmareana si trei goluri pentru Ervin Zsiga

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

FC Olimpia – Avantul Reghin 3-0 (1-0)

Ervin Zsiga a reusit un hatt-trick in meciul cu Reghin
Ervin Zsiga a reusit un hatt-trick in meciul cu Reghin

 

Olimpia a evoluat excelent in meciul de sambata si a invins fara drept de apel pe Avantul Reghin.

Fotbalistii satmareni au dominat in intregime partida, si-au creat multe ocazii de a marca din care au finalizat trei. Iar toate cele trei goluri au fost marcate de acelasi jucator, Erwin Zsiga, atacantul satmarean fiind, fara indoiala, eroul partidei. Dar, alaturi de Zsiga, ii putem remarca si pe ceilalti jucatori ai Olimpiei care au evoluat cu multa siguranta aratandu-ne prin joc ca au fata de Liga II-a. Din start, formatia satmareana s-a instalat in terenul oaspetilor, si-a masat adversarul in propriu careu. Jocul combinativ al satmarenilor a dus la aparitia mai mult ocazii dar, rand pe rand, au ratat Gavrilescu, Heil, Danila, Zsiga etc. In cele din urma Olimpia a deschis scorul in minutul 43 in urma unei faze fixe. Marinas a obtinut o lovitura libera la 20 de metri de poarta adversa, iar Zsiga a transformat-o in gol dupa ce a trimis balonul in vinclul drept al portii oaspetilor.

In partea a doua jocul a avut acelasi aspect, iar majorarea scorului a venit in minutul 53 cand Marinas i-a pasat lui Zsiga, sutul satmarean intrand in plasa sub transversala portii. Tot Zsiga s-a aflat la finalizare si in minutul 63, bara gol, dupa un sut din 6 metri servant fiindu-i Gavrilescu. Ce s-a mai intamplat dupa nu prea mai conteaza. Importanta este victoria si faptul ca la final, jucatoriisatmareni au fost indelung aplaudati de cei circa 1000 de spectatori prezenti la meci.
* Olimpia: Suta – Mos, Fl. Muresan, Heil, Homorozan – Gavrilescu, Villand, Botos, Zsiga, Danila, Marinas. Au mai jucat: Feier, Marian Pop, Hanus si Jakkel.
Rezultatele etapei:
Olimpia – Avantul Reghin 3-0
Corona Brasov – Unirea Dej 4-0
Seso – Unirea Tarlungeni 0-1
FCM Tg. Mures II – U Cluj II 1-6
FC Zalau – Sanatatea 2-0
Unirea Floresti – Gloria Bistrita II 5-2
CFR Cluj II – Unirea Ungheni 4-1
Vointa Livezile – CS Zlatna 0-1

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns