Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta cere PSD sa nu se “ameteasca” cu rezultatele din sondaje

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta i-a indemnat, luni, pe membrii PSD la “prudenta si realism”, explicand ca nu vrea sa ii felicite prea devreme intrucat partidul are “anumite experiente cu felicitarile de noapte”.

“Avem campanie electorala pentru alegerile locale, trebuie sa castigam cat mai mult. Trebuie sa fim foarte atenti la campania pentru locale, trebuie sa guvernam bine si sa castigam alegerile din toamna”, a declarat Victor Ponta adaugand ca situatia buna a PSD din sondaje nu ar vrea sa ii “ameteasca” pe membrii partidului.

Mediafax relateaza ca Ponta a felicitat partidul pentru ca dupa opt ani a dat Romaniei alt premier, indemnandu-si totusi colegii la prudenta.

“Dupa toate sondajele, se pare ca veti fi si alesi, nu doar candidati, dar nu vreau sa va felicit decat pe 10 iunie noaptea, sau mai bine zis a doua zi dimineata, ca avem anumite experiente cu felicitarile de noapte si o sa va felicit abia pe 11 dimineata. Pana atunci insa, trebuie sa nu avem impresia ca am castigat alegerile si sa nu avem impresia ca doar votul negativ, bine meritat de altfel de cei de la PDL, este suficient”, a mai spus liderul PSD.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns