Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elena Basescu se marita la toamna

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Povestea de dragoste dintre Elena Basescu si Syda, cunoscuta de mai multi ani si trecuta prin tot felul de certuri, incercari, se incheie cu o nunta.

Cei doi au hotarat sa se casatoreasca in aceasta vara, cel mai tarziu la inceputul toamnei. A fost rezolvata marea necunoscuta a casatoriei. Traian Basescu si sotia si-au dat acordul in legatura cu mariajul fiicei lor cu Bogdan ”Syda”, fiul fostului director din FPS, Gheorghe Bebe Ionescu. Acordul a venit in urma unei intalniri a celor doua familii, socrii mari si socrii mici, adica intre familiile Ionescu si Basescu. A fost decis si locul nuntii. Dupa indelungi discutii, in cursa au mai ramas doar doua locuri. Clubul Diplomatic din Bucuresti si Palatul Snagov. In cele din urma a fost preferat Palatul Snagov datorita discretiei pe care o ofera presedintelui, politicienilor si invitatilor, scrie Cotidianul.

Mai mult, a inceput elaborarea listei de invitati. Este vorba de aproximativ 500-600 de persoane, din toate domeniile de activitate, mai ales din PDL, Parlament, servicii si oameni de afaceri. O firma din Franta a fost aleasa pentru amenajarea interioarelor, pentru decoratiuni speciale si pentru consilierea miresei. Lista mare de invitati, locul de desfasurare a evenimentului, precum si colaborarea cu firma franceza (deja un reprezentant al acesteia a si sosit la fata locului pentru a evalua cu spatiul si pentru a intocmi primele schite de amenajare) ne trimit cu gandul la cheltuieli importante. De unde rezulta ca EBA va avea parte de o nunta cu dar la care toti prietenii presedintelui Traian Basescu isi vor aduce cota de contributie la fericirea tinerei euro-parlamentare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns