Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Prinsi in timp ce furau burlane

Sigla Informatia Zilei
Trei satmareni au fost pri9nsi furand burlane. Miercuri, 16 mai, in jurul orei 15 si 30 de minute, aflandu-se in patrulare pe raza municipiului Satu Mare, o patrula de jandarmi a observat ca mai multe persoane sustrag burlane metalice de la blocuri.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Trei satmareni au fost prinsi furand burlane. Miercuri, 16 mai, in jurul orei 15 si 30 de minute, aflandu-se in patrulare pe raza municipiului Satu Mare, o patrula de jandarmi a observat ca mai multe persoane sustrag burlane metalice de la blocuri.

Jandarmii i-au surprins in flagrant pe Gheorghe H. in varsta de 44 de ani, Ioan F. in varsta de 25 de ani si Attila B. in varsta de 30 de ani, toti din Satu Mare in timp ce sustrageau burlane de la diferite blocuri de pe strada Crangului din Satu Mare.

Acestia le-au declarat jandarmilor ca au intentionat sa valorifice burlanele la o societate comerciala care colecteaza fier vechi.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

Celor trei barbati le-au fost intocmite actele premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de  furt calificat dosarul urmand a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Razie pe şoselele din judeţ

Şi duminică poliţiştii rutieri s-au aflat la datorie pe principalele artere de circulaţie din judeţ, acţionând pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave şi responsabilizarea participanţilor la trafic în scopul respectării normelor rutiere.