Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tot mai multi romani utilizeaza internetul de pe telefonul mobil

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Conform datelor publicate pe pagina Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, in Romania s-au inregistrat anul trecut cresteri ale numarului de conexiuni fixe si mobile de banda larga.
    

Cresterile s-au inregistrat si pe segmentul internetului fix in mediul rural. Statisticile arata ca tot mai multi romani utilizeaza internetul de pe telefonul mobil, fie pe baza unui abonament, fie accesand o extraoptiune dedicata accesului la net.
Cresterea numarului de utilizatori de internet a condus la cresterea veniturilor furnizorilor de servicii de aces cu 4% anul trecut fata de anul 2010. Din cele 3,26 milioane de conexiuni de acces la internet in banda larga la puncte fixe care erau raportate la finele anului trecut, 2,95 milioane erau folosite de abonati persoane fizice, iar 0,31 milioane de persoane juridice.
Conform ultimului raport privind situatia serviciilor broadband publicat de Comisia Europeana, din punctul de vedere al ponderii conexiunilor de foarte mare viteza Romania ocupa la 1 iulie 2011 primul loc din Europa.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns