Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu: Basescu si-a ciuruit milioane de compatrioti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca presedintele Traian Basescu “s-a tinut de cuvant” dupa declaratia “i-am ciuruit”, de dupa realegerea sa, insa, potrivit liderului liberal, nu si-a ciuruit adversarii, ci “milioane de compatrioti”, afirmand ca USL a aparut ca urmare a acestei situatii.

“In mare masura s-a tinut de cuvant, dar nu i-a ciuruit pe adversarii politici, ci milioane de compatrioti. Acesta este inceputul unei istorii care este si a noastra. In dimineata acelei zile – cred ca intelegeti ca nu puteam sa dorm – am vazut declaratia unui tanar politician PSD, care era si el obosit, era ciuruit… A zis: «in orice caz eu va spun ca nu ma las pana nu terminam cu regimul Basescu». Era Victor Ponta. In acel moment, si eu, deprimat cum eram, mi-am spus in sinea mea, cu toata deprimarea: «Stai ca nu ne-a ciuruit de tot si sa facem ceva impreuna». Am anuntat impreuna cu el si cu un politician si mai tanar ca Ponta, daca se poate asa ceva, Daniel Constantin, USL”, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

El a adaugat ca “a fost si continua sa fie foarte greu”, insa, in ciuda obstacolelor, proiectul USL a reusit si devine din ce in ce mai solid.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns