Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: Romgaz si Transgaz nu vor mai fi pusculite de partid

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Sibiu, ca va cere un control “riguros” la Romgaz si Transgaz pentru a vedea cum s-au folosit banii, spunand ca s-a terminat cu societatile de stat “pusculite pentru partid”.

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul pe care il conduce nu are de gand sa mute sediile celor doua societati din Medias, dar ca va cere un control pentru a vedea cum au fost folositi banii in cadrul acestora, relateaza Mediafax.

“In ceea priveste Guvernul USL nu exista nicio discutie, Transgaz si Romgaz raman acolo unde sunt, la Medias, dar va fi o schimbare fundamentala. Gata cu numirile politice si afacerile pentru partid. Voi cere un control riguros pentru a vedea cum s-au folosit banii la Romgaz si Transgaz. Nu vom schimba directorii PDL-isti cu directori USL-isti, Romgaz si Transgaz reprezinta nu numai o bogatie a Mediasului, a Sibiului, ci a intregii tari, si trebuie folosita pentru toata tara. Nu e o chestiune de o zi sau doua, ci una de principiu, gata cu afacerile pe spinarea societatilor de stat si gata cu societatile de stat pusculite pentru partid”, a afirmat Ponta.

 In ceea ce priveste vanzarea unor pachete minoritare de actiuni ale acestor doua societati, Ponta a declarat ca banii obtinuti nu vrea sa ii directioneze intr-un fond de rezerva, asa cum era intentia guvernului anterior.

“Acei bani, fostul guvern vroia sa ii bage la buget si sa ii foloseasca pentru proiecte electorale. Eu sunt de parere ca banii obtinuti sa ramana in societati pentru retehnologizare si modernizare”, a declarat Victor Ponta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns