Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Teatrul Odeon revine la Satu Mare in festivalul “Fara Bariere”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O prezenta regulata in ultimii ani in festivalul de teatru de la Satu Mare a fost cea a Teatrului Odeon din Bucuresti. Trupa acestuia revine azi, de la ora 19.30, in Sala Mare, in fata amatorilor de teatru satmareni, cu o productie de ultima ora: “Natura moarta cu nepot obez” de Ion Sapdaru, el insusi actor, convertit la dramaturgie.

Regia spectacolului este semnata de Eugen Fat, cunoscut satmarenilor din cateva montari la Teatrul de Nord si din excelentul spectacol “Femeia ca un camp de lupta” realizat la Galati si prezentat intr-o editie anterioara a festivalului “Fara bariere”.

Din distributia povestii unui barbat sufocat de dragostea egoista a femeilor din jurul sau fac parte nume binecunoscute: Pavel Bartos, Dorina Lazar, Rodica Mandache, Oana Stefanescu si Nicoleta Lefter. Biletele, daca se mai gasesc, costa 25 de lei.

Seara de festival incepe la Studio, la ora 18, cu primul spectacol din seria de recitaluri solo: “M-am intors de la supermarket si i-am tras o mama de bataie fiului meu”, realizat de Adina Lazar (absolventa in 2010 la UBB Cluj) sub egida Asociatiei “Macondo”, pe baza unui text de Rodrigo Garcia. La ora 21.30, la Turnul Pompierilor va concerta trupa satmareana de rock alternativ UniForm (Adrian Bologa – chitara bas, voce, vioara; Dan-Alex Ternar – chitara; Glad Berindei – voce, clape, chitara acustica; Sebastian Arvai – tobe, voce; Adam Dobie – clape, voce).

Weekendul inaugural a stat sub semnul excelentilor artisti oradeni. Despre prestatia lor vom scrie in cronica festivalului, in Informatia de Duminica.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns