Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elevii premiati pentru activitatile arheologice desfasurate pe santierele de la Bobald

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ieri,21 mai, la Muzeul Judetean, au fost prezenti elevii pasionati de istorie, cei care au participat la activitati de arheologie pe santierele de la Bobald – Carei, in taberele organizate in anii 2009, respectiv 2011.

In prezenta directorului Muzeului Judetean Satu Mare, Liviu Marta si a profesorului Zsolt Molnar, de la Univeristatea Babes Bolya din Cluj Napoca, elevii care invata la diferite institutii de invatamant din municipiu au fost premiati cu tricouri pe care apare inscripitionat “Bobald Archeological Project”. Li s-a cerut purtarea lor la diferite evenimente, zilele liceelor, pentru a informa si a atrage cat mai multi elevi sa participe la taberele din anul acesta care vor avea loc in luna iulie. Inca se fac inscrieri, se stabilesc listele, iar in curand acestia vor fi impartiti in grupe.

Cei care au fost premiati pentru activitatile din anii trecuti sunt: Ana Dragos, Denisa Maxim, Diana Cubitchi, Dora Sugar, Madalina Sabau, Daniela Deac, Marinela Ungurean, Diana Oros, Vivien Haschi, Irina Surducan de la Colegiul National “Mihai Eminescu”, Paula Boca, Daiana Hotca, Ioana Ienutas, Partrik Pavel, Roland Radvany, Smaranda Sabau, Silvia Toader, Erik Gnandt, Miruna Lupascu, Mariana Paul, de la Colegiul National “Doamna Stanca”, Cynthia Poszet, Andrea Szilagyi, Gabriella Kuzmann, Emoke Csomai, Attila Varga de la Colegiul National Kolcey Ferencz”

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns