Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sambata, 26 mai, incepe o campanie de actualizare a consumului de gaz

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La solicitarea mai multor cititori ne-am informat de la Oana Demian, purtator de cuvant al E.ON in legatura cu actualizarea indexului contoarelor de gaz la toti clientii companiei. Am aflat astfel ca in perioada 26 – 31 mai, va avea loc o companie in acest sens.

Pentru ca procesul de citire a indexului contoarelor, implicit cel de facturare, sa se desfasoare fara disfunctionalitati, clientii care au amplasate contoarele in interiorul proprietatii sunt rugati sa permita accesul angajatilor companiei.

 

 

Procesul de citire a consumului de gaz natural se efectueaza in mod etapizat, la fiecare trei luni fiind incheiat un ciclu de citire pentru toti consumatorii de gaz natural.

Pentru a avea o imagine fidela a cantitatilor de gaz vehiculate, respectiv intrate si iesite din sistemul de distributie a gazului natural, companiile E.ON vor efectua timp de o saptamana, in perioada 26 mai – 31 mai, o campanie de actualizare a bazei de date prin citirea indexului contoarelor de gaz natural la toti clientii sai.

Urmare a acestei campanii, care se va desfasura cu personalul propriu al companiei, toate facturile din luna iunie emise de furnizor vor contine o componenta de regularizare a consumului de gaz natural.

Astfel, pentru clientii care ar fi trebuit sa primeasca in luna iunie facturi de autocitire/estimare, facturile emise vor avea pe langa componenta de autocitire/estimare si una de regularizare a consumului de gaz natural, rezultata in urma verificarii indexului de la la finele lunii mai.

Pentru clientii care ar fi trebuit sa primeasca in luna iunie facturi de regularizare, facturile emise vor contine doar componenta de regularizare. Facturile din luna iunie vor fi insotite de o scrisoare explicativa privind fiecare element component al facturii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns