Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gemeni (21 mai - 20 iunie)

HOROSCOP Informatia Zilei 24.05

Ne aflam in zodia GEMENI

BERBEC. Norocul tau naste controverse in jur, pentru ca se vor ivi mereu carcotasi sau invidiosi care pun la indoiala reusita altuia. Tie ti-a mers bine, ti-ai atins scopul, si e normal sa simti nevoia sa le povestesti la toti ce ai realizat.

 

TAUR. Esti predispus sa observi doar partea negativa a lucrurilor astazi. Paharul e pe jumatate gol, exista si oameni rau voitori, dar brusc, apare un eveniment care schimba totul, iar tu devii mai zambaret. Nu cumva e o noua simpatie?

 

GEMENI. Nu te aventura in cheltuieli mai mari decat poti duce. Chiar daca ai acum niste banuti la dispozitie, chibziueste bine inainte de a-i scoate din portofel. Poate mai tarziu vei avea nevoie de acesti bani, in scopuri mai profitabile.

 

RAC. Ai muncit mult la un plan complicat, dar pentru ca se contureaza rezultale frumoase, esti din ce in ce mai multumit de tine. Esti motivat serios sa tragi tare, sa depui eforturi sustinute pentru a termina cu bine ce ai inceput.

 

LEU. Exact de unde te astepti mai putin se ivesc cele mai bune vesti. Vei trece cu bine de un examen, fara prea mult efort, ti se ofera un job profitabil, sau poate, pleci intr-o calatorie de vis, oricum va fi ceva ce-ti face placere.

 

FECIOARA. Iti aduci aminte de un vis pe care nu l-ai putut materializa mai demult. A mai trecut o vreme, te-ai mai maturizat, ai mai invatat ceva in timp, si acum iti dai seama ca deja detii experienta necesara pentru a-l realiza.

 

BALANTA. Te bucuri de sprijin din partea unei persoane inteligente, probabil un bun specialist. E aici pentru a te invata, a te indruma, poate e si platit pentru asa ceva, deci trebuie sa obtii de la el toate informatiile de care ai nevoie.

 

SCORPION. Banalul acestei zile iti este pe plac, pentru ca in lipsa unor evenimente stresante, te poti gandi si la lucruri frumoase. Te relaxezi, iesi la o plimbare, mergi la un spectacol si intalnesti oameni cu care poti conversa usor.

 

SAGETATOR. Ai mai multe cai la dispozitie pentru a-ti demonstra bunele intentii si corectitudinea fata de cei din jur. Nu e nevoie nici sa cauti sa te eschivezi de sarcini, nici sa apelezi la tertipuri pentru a ajunge mai repede la rezultate.

 

CAPRICORN. Esti atent la bani, pentru ca deciziile tale financiare de acum pot avea efecte pe termen lung. Ca ai decis sa pui ceva bani deoparte, sau iei masuri prin care sa mai limitezi cheltuielile, vei aprecia ca ai fost prevazator.

 

VARSATOR. Iti plac zilele agitate, pline de actiune, in care iti pui mintea la contributie. Te atrag competitiile intelectuale, disputele pe marginea unor idei diferite, schimbul de replici, pentru ca te-ar plictisi ingrozitor o zi banala.

 

PESTI. Orice vis frumos are si un final odata, iar acum a venit vremea sa revii cu picioarele pe pamant. Te intorci dintr-o calatorie superba, revii la normal dupa o perioada lipsita de griji, iar de acum, cateva zile vei trai din aminti.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 30.10 Ne aflăm în zodia SCORPION

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 14.10 Ne aflăm în zodia BALANŢĂ