Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: 810 primarii au primit bani electorali de la Guvernul Ungureanu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Guvernul isi mentine decizia de a retrage banii primiti de catre primariile PDL de la Executivul Ungureanu, deoarece jumatate dintre acestea nu inregistreaza arierate si nici nu necesita fonduri de cofinantare a proiectelor europene, potrivit premierului Victor Ponta.

El a aratat ca judecatorii Curtii Constitutionale nu permit recuperarea banilor doar in cazul acelor primarii cu datorii la cheltuieli curente si de capital sau care trebuie sa finanteze proiecte UE.

“Vad ca Avocatul Poporului a facut sesizarea si nu stiu daca este o confuzie intre popor si primarii PDL. Ar trebui sa isi asume aceasta greseala”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Palatul Victoria, ca fostul Guvern va trebui sa explice de ce a dat bani la 810 primarii care nu aveau inregistrate niciun fel de datorii si niciun program european necofinantat.

Fostul guvern va trebui sa explice de ce a dat bani la 810 primarii care nu aveau inregistrate niciun fel de datorii si niciun program european necofinantat. Banii erau direct, 100% bani de campanie electorala.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

PMP îl reclamă pe Ponta la ANI

Asculta acest articol Vicepreşedintele PMP Claudiu Palaz susţine că va sesiza Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pentru a cere cercetarea