Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: Zilele Orasului – fara politica

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Majoretele la deschiderea Zilei Orasului
Majoretele la deschiderea Zilei Orasului

Sambata inainte de masa sub patronajul primarului Iuliu Ilyés si a presedintelui Consiliului Judetean Csehi Árpád, s-a deschis ceea de a XVI editie a Zilelor Orasului Satu Mare.

Potrivit unui comunicat, publicat in presa locala cu cateva zile inainte, niciun partid politic nu a fost invitat sa ia cuvantul la deschidere, iar in semn de respectare a egalitatii de sanse si a corectitudinii politice, primarul actual – el insusi fiind candidat la primaria municipiului Satu Mare – nu a urcat pe scena, lasandu-i pe cei doi prezentatori sa anunte: “Se declara deschise oficial evenimentele Zilelor Orasului Satu Mare, anul 2012”!

Prima zi a acestui sfarsit de saptamana este a culturii, a copiilor si a obiceiurilor populare. in cursul zilei, inainte de masa Ilyés a dat unda verde la doua expozitii, a deschis scena pentru muzica populara, si o expozitie de arte plastice cu vanzare, salutand manifestarile care coloreaza si aduc beneficii programelor.

Punctul culminant al zilei de sambata a fost focul de artificii de la miezul noptii, precedat de concertul formatiei Vunk, urmarit apoi de renumita trupa al rock-ului romanesc, Cargo.

Duminica, inainte de masa a fost ziua ansamblurilor folclorice, iar de la ora trei participantii concursului The Strongest Man au ridicat busteni de c]te 200 kg, si au tras camioane in fata Catedralei din centrul vechi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns