Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Natanticu si Micutzu au facut show la Clubul Poesis

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Primul pe scena a fost Natanticu
Primul pe scena a fost Natanticu

Sambata seara, Clubul Poesis a gazduit un nou spectacol de stand up comedy prin care satmarenii, nu numai ca si-au asigurat o portie de ras pe saturate, vor avea si ce sa le povesteasca prietenilor, astfel ca-i vor atrage sa participe la urmatorul spectacol.

Dupa cum se obisnuieste, pe scena Clubului Poesis “concerteaza“ cei mai buni oameni de comedie dinRomania. De aceasta data au putut fi ascultati, pe rand, Natanticu si apoi Micutzu. Chiar daca nu a fost atata lume, din cauza ca in acelasi timp se desfasurau si Zilele Municipiului Satu Mare, zecile de persoane prezente s-au prapadit de ras la fiecare dintre povestirile celor doi. Din stilul lor, am putut observa ca le place foarte mult sa interactioneze cu cei din public. Nu numai ca pun anumite intrebari la care au nevoie de un raspuns, mai sunt si satmareni dornici de afirmare care mai comenteaza, pe alocuri. Desigur, raspunsul pe care-l primesc este prompt, iar mai apoi publicul rade si aplauda.

Natanticu este din Petrosani, iar in spectacolele lui nu ezita sa faca haz pe seama minerilor, avandu-i alaturi pe Nicolae Guta si Bianca Dragusanu care se trag tot din Petrosani. Pe scena, pare un tip speriat, care nu se iubeste deloc, se considera un tip urat. Din programul lui n-au lipsit glumele despre femei, barbati, toate acestea intr-o nota decenta. Spectacolul lui a durat in jur de o jumatate de ora, iar mai apoi i-a facut intrarea colegului sau Micutzu, care nu este atat de mic precum ne sugereaza numele de scena.

Micutzu a incheiat spectacolul
Micutzu a incheiat spectacolul

In primele minute, Micutzu a avut o “altercatie” cu baiatul din primul rand. Din aceasta cauza, timp de zece minute publicul s-a prapadit de ras, la fel si cel tintit. Preferam sa nu divulgam subiectul abordat de Micutzu, insa, cu siguranta cei care au fost prezenti nu vor uita niciodata ce s-a intamplat.

Dupa spectacol, majoritatea satmarenilor au plecat in Piata 25 Octombrie, unde, in scurt timp, urmau artificiile.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns