Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Pianistul baimarean Peter Mazalik va canta cu orchestra Filarmonicii satmarene

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, 31 mai, de la ora 18.30, concertul simfonic al Filarmonicii “Dinu Lipatti” il are ca protagonist pe pianistul Peter Mazalik din Baia Mare, dirijor fiind Stefan Novak. Programul cuprinde Concertul in la minor pentru pian si orchestra op. 16 de Edvard Grieg si Simfonia a IX-a “Din lumea noua” in mi minor op. 95 de Antonin Dvorak. Este valabil abonamentul nr. 32.

Peter Mazalik canta la pian de la varsta de 7 ani. A obtinut numeroase premii la concursurile de interpretare, nationale si internationale. Olimpic la muzica, premiul II la Concursul International “Pro piano” din Bucuresti, premiul de excelenta la Concursul de interpretare “Ada Ulubeanu” din Bucuresti, acceptat cu bursa la Sam Houston State University din Texas, student la Texas-Austin University, SUA. El a mai sustinut recitaluri la Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Vlad Ţepeş

Premiera documentarului “Istorii despre Vlad Voievod Drăculea”

Un bal, concursuri medievale, tir cu arcul, simulări de lupte între cavaleri, lecţii de spadă vor avea loc la “Dracula Festival 2015”, desfăşurat, în 2 şi 3 mai, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Premiera din 2 mai: filmul documentar «Istorii despre Vlad Voievod Drăculea».