Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ilyés: “Dorim sa avem un oras viabil si pentru tineri”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Juliu Ilyes, alaturi se tinerii, curatind locomotiva
Juliu Ilyes, alaturi se tinerii, curatind locomotiva

Miercuri, 30 mai, la initiativa tinerilor satmareni, a fost curatata locomotiva din Gradina Romei, cunoscuta de majoritatea satmarenilor sub denumirea de “Juji”. Au fost curatate urmele anilor trecuti de pe mica locomotiva, care pe vremuri desfasura transportul pe îngusta cale ferata dintre localitatile din jurul orasului.

Printre tineri a participat la curatarea locomotivei si primarul Ilyés, care a povestit din amintirile care-l leaga de „Juji”, de calatoriile din tinerete cu prietenii, de cele mai multe ori însotiti de voie buna si acompaniati de chitara. “Traditiile, mostenirile, sunt importante pentru o comunitate, aceste ne definesc, fiind parti integrante ale vietii noastre. Ma bucura mult faptul ca tineretul satmarean considera la fel, si actioneaza pentru pastrarea acestor valori. In acest demers ei beneficiaza atat de ajutorul primariei, cat și al meu personal, deoarece pastrarea, conservarea si reînnoirea acestor valori este un scop comun, al tuturor.” – a declarat primarul.

Candidatul cel mai popular pentru Primaria Satu Mare în randurile tinerilor potrivit ultimelor sondaje, Iuliu Ilyés, i-a asigurat pe cei prezenti ca tineretul satmarean si colaborarea cu el va fi tratata cu prioritate si în continuare. “Dorim sa dezvoltam un oras viabil si pentru tineri, vom continua echiparea institutiilor de învatamant cu materiale didactice moderne, vom fi atenti si în viitor la dezvoltarea învatamantului universitar în Satu Mare.

In acelasi timp pana în 2016 vom crea 2000 de noi locuri de munca, astfel încat tineretul sa-si gaseasca locul în viata, sa-si întemeieze viitorul familiilor si copiilor lor aici, acasa”, a conchis Iuliu Ilyes, candidat pentru un nou mandat la Primaria orasului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns