Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Marga il ataca dur pe Baconschi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, a declarat, pentru Mediafax, ca acuzatiile pe care i le-a adus fostul sef al diplomatiei Teodor Baconschi, prim-vicepresedinte al PDL, sunt “simple inventii”, acesta fiind “un intelectual de carton” care “minte pentru a iesi in evidenta”.

“Imi pare rau ca trebuie sa o spun, dar domnul Baconschi se dovedeste a fi un intelectual de carton. Tot ce invoca el sunt falsuri (…) Apoi, nimeni nu a facut confuziile pe care el le acuza, sunt simplele lui inventii. Scurt, domnul Baconschi minte pentru a iesi in evidenta. imi pare rau ca trebuie sa spun, dar asta e situatia. Nu are nicio proba, sa aduca probe pentru ceea ce spune. Nu exista nicio proba, pentru ca eu nu am facut astfel de confuzii. E in capul lui. imi pare rau, dar e un intelectual de carton care se trezeste vorbind”, a afirmat Marga.

De asemenea, Marga a subliniat ca pana in prezent, de la preluarea mandatului sau, a fost adus numai un secretar de stat politic in MAE, alti doi diplomati de cariera, Bogdan Aurescu si Luminita Odobescu fiind pastrati in functii, iar Baconschi stie cu siguranta ca “secretarii de stat sunt oriunde in lume politici”.

Prim-vicepresedintele PDL Teodor Baconschi a declarat, miercuri, ca Andrei Marga a politizat Ministerul de Externe, are ezitari si abordari partizane si face confuzii institutionale, Baconschi precizand ca PDL il monitorizeaza pe Marga in interesul national.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns