Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un tanar din Lipau a fost retinut de politistii satmareni

Sigla Informatia Zilei
Un tanar de 21 de ani a fost retinut pentru 24 de ore in Arestul Inspectoratului, fiind suspectat de comiterea a cinci infractiuni de furt.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un tanar de 21 de ani a fost retinut pentru 24 de ore in Arestul Inspectoratului, fiind suspectat de comiterea a cinci infractiuni de furt.

 

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Satu Mare au efectuat cercetari in cauzele avand drept obiect comiterea acestor infractiuni de furt, sesizate Politiei in perioada 18 – 30 mai, reusind identificarea suspectului, Ionut A., din localitatea Lipau. Din probele administrate in cauza a rezultat faptul ca tanarul comitea infractiunile pe timp de zi, furand de la gatul femeilor bijuteriile din aur – lantisoare si medalioane – dupa care parasea in fuga locatia, fara a exercita agresiuni asupra partilor vatamate.

Barbatul isi alegea victimele din randul femeilor cu varsta de peste 50 de ani, mizand pe faptul ca nu va putea fi urmarit si prins imediat dupa comiterea furturilor.

Suspectul a mai sustras si un portofel din mana unei femei, aflate pe strada, in zona Pietei Somes din municipiu, reusind si la acel moment sa-si asigure scaparea.

In cursul zilei trecute insa, barbatul a fost depistat de politisti si incarcerat, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Satu Mare cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Tânără prinsă cu mărfuri contrafăcute

Duminică, 17 septembrie, în jurul orei 10, în timp ce se aflau în patrulare în zona Pieţei de Vechituri din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au observat că, o tânără oferea spre vânzare diferite produse care purtau însemnele unor mărci de renume şi păreau a fi contrafăcute.