Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu nu exclude o colaborare viitoare cu PDL sau UDMR

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca membrii PDL care ocupa functii publice vor fi schimbati cat de repede se poate, deoarece “sunt incompetenti” si “fura”, insa nu a exclus o colaborare viitoare cu PDL sau UDMR.

Antonescu a spus ca USL va face schimbari “cat se poate de repede” si ca “oamenii PDL” sunt “incompetenti, in timp ce cei ai USL nu sunt”, relateaza Mwdiafax.

“Vom face schimbari cat se poate de repede. Peste o ora. Politica USL nu poate fi aplicata cu oamenii PDL pentru ca noi nu vrem sa furam si PDL-istii fura, pentru ca noi nu vrem sa mintim si PDL-istii mint, pentru ca PDL-istii sunt Incompetenti si noi nu suntem”, a spus Crin Antonescu.

intrebat daca pe viitor PNL ar colabora cu PDL sau cu UDMR, Crin Antonescu nu a exclus aceasta ipoteza, insa a subliniat ca discutiile ar fi doar pe anumite subiecte.

“Din toamna vom discuta cu toti cei care vor fi in Parlament, inclusiv cu PDL sau UDMR, pentru ca sunt subiecte despre care nu avem cum sa nu discutam. Va dau un exemplu: Constitutia”, a conchis Antonescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns