Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu: PNL sustine organizarea alegerilor parlamentare in octombrie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Romania are nevoie cat mai repede de alegeri, de verdictul alegatorilor, de un Parlament care sa fie expresia de necontestat a vointei alegatorilor, probabil cu o majoritate solida, a declarat, vineri, la Iasi, presedintele PNL Crin Antonescu.

Copresedintele USL a precizat ca PNL sustine ideea partenerilor de coalitie privind devansarea desfasurarii alegerilor parlamentare.

“E o propunere inteleapta. E o propunere buna, o sustin. Am mai spus: cu cat mai repede, cu atat mai bine. PNL sustine aceasta intentie”, a spus Crin Antonescu, citat de Agerpres.

Potrivit liderului PNL, premierul Victor Ponta a exprimat o vointa politica si a facut o propunere politica in ceea ce priveste organizarea alegerilor in luna octombrie.

“In politica trebuie sa stii ce vrei sa faci, dupa aceea sa vezi daca e constitutional sau nu. Daca nu e constitutional, nu faci, daca gasesti posibilitati constitutionale, o faci. Deocamdata e vorba de un acord pe care Victor Ponta l-a propus la solicitarea si la propunerea si altor partide. Noi, liberalii, sustinem organizarea de alegeri in luna octombrie”, a mai spus Antonescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns