Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Prescolarii Gradinitei Mondiala au fost campioni de ziua lor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Spectacol de Ziua Copilului la Gradinita Mondiala
Spectacol de Ziua Copilului la Gradinita Mondiala

Prescolarii Gradinitei cu Program Prelungit Mondiala Satu Mare au fost sarbatoriti de ziua lor cum se cuvine: cu muzica, dans, surprize si multa voie buna.
    

De Ziua Internationala a Copilului, Gradinita Mondiala a imbracat haine de sarbatoare, in curtea institutiei de invatamant fiind pus in scena un frumos program artistic, de altfel intitulat sugestiv “Copilarie, copilarie”.

Programul a fost bogat si pentru toate varstele, fiindca nu au lipsit momentele de dans modern, cantecele, jocurile, recitarile de poezii sau desenele pe asfalt.
Copilasii din grupa mijlocie B, indrumati de educatoarele lor Cristina Plesca si Andreea Horvath, au dovedit ca sunt talentati dansatori in momentul in care au pasit pe scena. Au dansat “Dansul micilor campioni”, pe ritmurile Shakirei din piesa Waka – Waka.

O contributie importanta la reusita acestui moment al ritmurilor africane a venit din partea mamicilor acestor mici campioni, care au realizat adevarate opere de arta cand s-au pus pe confectionat costume pentru acest moment. Bluzitele din franjuri, dar si coafurile pe masura, coditele colorate au asigurat succesul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns