Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dr. Dorel Coica s-a întâlnit cu locuitorii cartierului Sătmărel

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Intalnire cu alegatori din Satmarel
Intalnire cu alegatori din Satmarel

Înainte de masă, viitorul primar a avut mai multe runde de convorbiri cu oameni de afaceri

La sfârşit de săptămână, viitorul primar al municipiului Satu Mare din partea USL, dr. Dorel Coica, a participat la Slujba de Rusalii (Coborârea Sfântului Duh), după care şi-a continuat întâlnirile cu sătmărenii din cartiere, în primul rând Solidarităţii.

 

 

 

Până când se încheie însă campania electoralâ, dânsul şi-a propus să se mai întâlnească în cartiere cu locatarii acestora iar în alte locaţii cu alte categorii de sătmăreni.

 Candidatul USL le-a spus personal locuitorilor din Sătmărel ce va face pentru cartier

Luni, 4 iuinie, înainte de masă, dr. Coica s-a întâlnit cu oameni de afaceri locali de la care a vrut să afle cu ce probleme ce cad în sarcina primăriei se confruntă şi ce aşteaptă aceştia de la noua administraţie a judeţului respectiv a municipiului reşedinţă de judeţ.

După masa, începând cu ora 17, dânsul s-a deplasat în cartierul Sătmărel. ~n urmă cu câteva zile, a fost lansat un zvon conform căruia viitorul primar nu are printre priorităţi aducerea respectivului cartier la standarde europene, aşa cum are trecut în Programul său candidatul. Atunci, dânsul a deminţit zvonul prin intermediul mass media locală, în cursul unei conferinţe de presă.

Luni însă, locuitortii cartierului Sătmărel au putut afla din gura doctorului Coica ce conţine programul său referitor la acest cartier.

“:tiu că în acest cartier, văduvit de Primăria Satu Mare în ultimii 8 ani, nu s-a făcut nimic din ceea ce s-a promis. Iar oamenii nu vor altceva decât ca şi Sătmărelul să fie un adevărat cartier al municipiului reşedinţă de judeţ. Adica, în primul rând, drumul de legătură cu oraşul şi străzile din cartier să fie toate ca orice alt drum sau stradă reabilitate din oraş, să aibă şi ei apa curentă şi canalizare. Locuitorii mai au şi alte doleanţe pe care mi le notez şi care vor completa programul meu pe care îl ofer sătmărenilor, ne-a spus viitorul primar, dr. Dorel Coica.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns