Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, îl acuză pe şeful Parlamentului ungar de sfidare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
silaghi ovidiu
silaghi ovidiu

Ministrul liberal al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a declarat, luni, la Târgu Mureş, faptul că preşedintele Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, nu şi-a cerut scuze pentru declaraţiile în cazul reînhumării scriitorului maghiar Nyiro Jozsef i se pare “o sfidare”.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă i se pare că preşedintele Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, are o abordare superioară, deoarece revine în România să susţină campania electorală a PCM, după declaraţiile pe care le-a făcut în cazul reînhumării scriitorului maghiar Nyiro Jozsef , Ovidiu Silaghi a răspuns că abordarea i se pare “inferioară”, transmite Mediafax.

“Mie abordarea mi s-a părut că e inferioară, nu ştiu de ce vi se pare superioară. Asta vi se pare că e o abordare superioară, faptul că nu-şi cere scuze? E o sfidare”, a spus ministrul Transporturilor.

Acesta a adăugat că nu i se pare “în regulă” faptul că preşedintele Parlamentului Ungariei, în această calitate, merge “să-şi dea cu părerea într-o zonă dintr-o altă ţară”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns