Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dr. Cosmin Raţiu: Domnule Coica, sută la sută nu voi vota cu dumneavoastră!

Sigla Informatia Zilei
Dr. Cosmin Raţiu - candidat PDL pentru consiliul municipal Satu Mare îl informează pe Dorel Coica că îl susţine pe ing. Nicolae Şuta - candidatul PDL pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare. Pentru Primăria Satu Mare susţine un om onest, profesionist adevărat, care îşi respectă colegii şi concetăţenii şi nu-i calcă în picioare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Dr. Cosmin Ratiu - cadidat PDL pentru functia de consiler local al municipiului Satu Mare
Dr. Cosmin Ratiu - cadidat PDL pentru functia de consiler local al municipiului Satu Mare

Dr. Cosmin Raţiu – candidat PDL pentru consiliul municipal Satu Mare îl informează pe Dorel Coica că îl susţine pe ing. Nicolae Şuta – candidatul PDL pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare. Pentru Primăria Satu Mare susţine un om onest, profesionist adevărat, care îşi respectă colegii şi concetăţenii şi nu-i calcă în picioare.

 

In goana dupa ciolan, Dorel Coica acuză şi ameninţă

 

Ca şi când sătmărenii ar trebuie să fie condamnaţi pentru că votează cu un candidat sau altul, săptămâna trecută cu ocazia lansării aşa zisului Contract cu sătmărenii, Dorel Coica îl acuza pe dr. Flaviu Simu şi pe dr. Cosmin Raţiu, “care sunt români”, spunea el, că ar susţine candidatura primarului Ilyes.

După ce că în goana mare după ciolan a furat startul campaniei, Dorel Coica nu poate dormi de grija altuia şi s-a trezit acuzându-l pe dr. Raţiu că “l-a plimbat pe primarul Iuliu Ilyes pe la toate colegiile medicilor dentişti”. In cadrul acelei conferinţe de presă, Dorel Coica i-a adresat chiar şi o întrebare dr. Raţiu. Ingrijorat că pierde din ce în ce mai mult electorat, la deschiderea Zilelor oraşului Satu Mare, Dorel Coica l-a ameninţat şi insultat pe dr. Cosmin Raţiu.

Cu privire la acuzaţiile care i-au fost aduse, dr. Cosmin Raţiu – vicepreşedintele Colegiului Medicilor Dentişti Satu Mare ne-a informat că la toate simpozioanele organizate de medicii dentişi au fost invitaţi preşedintele consiliului judeţean, cei doi vicepreşedinţi, prefectul, primarul şi preşedintele Colegiului Medicilor şi al Colegiului Farmaciştilor. Singurul care a dat curs invitaţie a fost primarul Iuliu Ilyes. “N-am dat tentă politică simpozionului de specialitate ci ne-am axat pe teme profesionale. Faptul că Dorel Coica încearcă să dea conotaţii politice acestei întâlniri profesionale aduce prejudicii întregului corp medical. Din păcate un medic stomatolog, care face parte din staful domnului Coica şi-a permis ca pe anumite site-uri de socializare să pângărească o parte a populaţiei sătmarului,” ne-a spus dr. Cosmin Raţiu. Potrivit interlocutorului nostru, medicii stomatologi s-au dezis de acest comportament.

 

“Il susţin pe ing. Nicolae Şuta – candidatul PDL pentru Primăria Satu Mare”

 

Spre informarea d-nului Coica, dr. Cosmin Raţiu a fost contactat de aproape toate partidele româneşti din Satu Mare, care i-au propus locuri eligibile atât pe listele consiliului locat cât şi judeţean însă a optat pentru Partidul Democrat Liberal. “Având în vedere colaborarea mea cu Primăria Satu Mare strict pe domeniul medical opţiunea mea este clară. Candidatul pe care-l susţin este ing. Nicolae Şuta – candidatul PDL pentru Primăria Satu Mare. Optez pentru profesionişti, oameni oneşti, care nu fac promisiuni irealizabile doar pentru a câştiga câteva voturi. Optez pentru oameni care-şi respectă colegii şi nu-i calcă în picioare pentru interese personale sau pentru interesele unor grupuri. Optez pentru familişti, pentru oameni care nu-şi crează o imagine falsă doar de dragul alegerilor,” a spus dr. Raţiu.

Dr. Cosmin Raţiu îi roagă pe sătmăreni să fie atenţi cu cine votează în 10 iunie, pentru că este foarte important să aleagă oameni care pot conduce oraşul, cu programe simple şi realizabile. “Ing. Nicolae Şuta – candidatul PDL pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare este adevărata schimbare. Este un om harnic, devotat, corect, capabil şi inteligent. Nu formaţiile care vin în campanie să cânte şi să câştige foarte mulţi bani vor conduce acest oraş,” îi avertizează dr. Raţiu pe sătmăreni.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns