Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Spectacol inedit în lume, la Căpleni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Cascadorii au antrenat-o in spectacol si pe Toth Imelda
Cascadorii au antrenat-o in spectacol si pe Toth Imelda

Un show inedit de cascadorie cu motocicletele, plin de momente emoţionante a prezentat la sfârşitul săptămânii Erdős Csaba şi echipa sa, care a sosit la Căpleni la invitaţia candidatei la primărie, Tóth Imelda.

În cadrul unui spectacol de zile mari, timp de peste o jumătate de oră a provocat nenumărate momente emoţionante spectatorilor echipa de cascadori a lui Erdős Csaba la sfârşitul săptămânii, la Căpleni. În rânduriel spectatorilor a fost prezent şi Csehi Árpád, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, care, împreună cu Tóth Imelda au iniţiat această manifestare.

După spectacolul extrem de îndrăzneţi al cascadorilor a urmat o evoluţie cel puţin la fel de curajoasă a candidatei la primărie, Tóth Imelda. Candidata UDMR, în câteva minute le-a dovedit locuitorilor din Căpleni, că dacă e nevoie, cu sprijinul echipei lui Erdős Csaba se ţine bine chiar şi pe un quad care goneşte pe o singură roată. Publicul, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Csehi Árpád i-au răsplătit evoluţia cu îndelungi aplauze.

Arta goanei pe o singură roată, precum şi elementele sale spectaculoase inedite au fost prezentate de Erdős Csaba ba singur, ba alături de membrii echipei sale. Afirmaţia că a fost un spectacol inedit nu este deloc exagerată, căci peste 75 % din elementele show-ului sunt considerate unice în lume, un astfel de element fiind printre altele şi evoluţia cu o echipă formată din 4 membri.

Prezentarea de excepţie s-a înceiat cu aplauzele spectatorilor, care părea să nu se mai oprească, Erdős Csaba a oferit autografe sutelor de doritori, iar spectatorii au mulţumit UDMR-ului pentru show-unl care le-a oferit clipe de neuitat.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

O femeie a fost accidentată la Livada

Duminică seara, pe raza localităţii Livada a fost înregistrat un accident de circulaţie, în urma căruia o persoană a fost grav rănită. Evenimentul rutier a fost sesizat in jurul orei 18 şi 30 de minute. La faţa locului au intervenit poliţiştii din Livada.