Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Crin Antonescu este foarte interesat de alegerile din Satu Mare din motive de siguranţă naţională

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Presedintele PNL Crin Antonescu la Satu Mare
Presedintele PNL Crin Antonescu la Satu Mare

În campania electorală nu se poate face abstracţie de un judeţ de graniţă precum Satu Mare. El reprezintă un element esenţial pentru siguranţa naţională a României.

Astfel că miercuri, 6 iunie, Liderul liberalilor din România şi co-preşedintele Uniunii Social Liberale a venit la Satu Mare pentru a sprijini candidaţii USL la alegerile locale din 10 iunie, alegeri în care toţi românii îşi pun mari speranţe.



Crin Antonescu a ajuns în oraşul nostru puţin înainte de prânz, iar după înregistrarea unei emisiuni televizate la un post local a participat la o conferinţă de presă alături de candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare – Adrian Ştef şi dr. Dorel Coica – viitorul primar al municipiului Satu Mare. Conferinţa ş-a avut ca moderator pe academicianul dr. Virgil Enătescu, care încă din deschidere a punctat importanţa participării la vot la alegerile locale de duminică, “alegeri în care ne punem mari speranţe”. Crin Antonescu a venit la Satu Mare pentru a susţine candidaţii USL în 10 iunie, iar social liberalii sătmăreni l-au asigurat de tot sprijinul pe preşedintele PNL la alegerile prezidenţiale.

 

Şansa schimbării o oferă la Satu Mare Adrian Ştef şi Dorel Coica

Femeile liberale din Satu Mare alaturi de Crin Antonescu
Femeile liberale din Satu Mare alaturi de Crin Antonescu

 

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat la Satu Mare că se află la noi în calitate de co-preşedinte al USL pentru a transmite atât în numele său, cât şi în numele premierului Victor Ponta mesajul de susţinere totală pentru candidaţii la Primăria şi Consiliului Judeţean Satu Mare, dr. Dorel Coica şi Adrian Ştef. “Avem la Satu Mare doi candidaţi serioşi, oneşti, competenţi. Ii ştim de multă vreme, dar mai ales dumneavoastră, sătmărenii, sunteţi cei care îi cunoaşteţi cel mai bine sub aspectul activităţii şi performanţelor profesionale.

Candidatul USL la Primăria Satu Mare, doctorul Dorel Coica, este un medic arhicunoscut, activ în slujba comunităţii. Adrian Ştef – candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare este cunoscut pentru activitatea sa natură civică, administrativă şi politică. Sunt convins că în comunitatea locală, judeţeană, exact de astfel de oameni este mare nevoie. Judeţul Satu Mare se află acum în acea zonă a ţării în condiţii de marginalitate. Geografic da, judeţul se află la marginea ţării, dar la o margine bună, spre Europa. Satu Mare se află la câteva sute de kilometri distanţă de miezul autentic al continentului.

Co-presedintele USL Crin Antonescu
Co-presedintele USL Crin Antonescu

 

Având în vedere potenţialul uman, judeţul Satu Mare nu merită să se afle în această stare de ducere către periferie. Adrian Ştef şi Dorel Coica şi-au propus să scoată municipiul şi judeţul din această stare, se angajează să facă acest lucru, să ducă la bun sfârşit programul politic trasat pentru sătmăreni”, a declarat Crin Antonescu la Satu Mare.

 

Guvernul USL vrea ca Satu Mare să devină un judeţ de anvergură al ţării

Crin Antonescu a mai declarat că este convins că a făcut alegerea cea mai bună desemnându-l pe sătmăreanul Ovidiu Silaghi în fruntea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii< “Este o şansă de care Satu Mare trebuie să profite! Suntem hotărâţi să fim alături de Adrian Ştef, Dorel Coica şi de toţi oamenii USL nu doar acum, la alegerile din 10 iunie 2012, ci mai ales după aceste alegeri, după ce aceştia obţin votul de încredere din partea sătmărenilor.

Guvernul USL vrea redresarea situaţiei grave în care ne aflăm şi vrem ca Satu Mare să devină un judeţ de anvergură al ţării către care toată România să se uite cu respect!”. Şansa schimbării o oferă la Satu Mare Adrian Ştef şi Dorel Coica, a mai spus Crin Antonescu. “Cine doreşte o schimbare, o nouă administraţie la Satu Mare să voteze duminică USL. Cetăţenii din judeţ ştiu cum trăiesc şi cum ar vrea să trăiască. Dacă vor o schimbare în bine trebuie să voteze şi să susţină candidaţii USL”.

 

Adrian Ştef – Conducem împreună cu sătmărenii!

Adrian Stef - viitorul presedinte al Consiliului Judetean Satu 
Mare
Adrian Stef - viitorul presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare

A luat apoi cuvântul viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, care a prezentat în linii mari numeroasele proiecte demarate şi derulate de PNL, mai apoi de USL la Satu Mare, sugestiile şi ideile venite de la sătmăreni, dorinţele lor ajungând să fie cuprinse în programul politic pe care candidaţii USL îl au atât la nivel de municipiu, cât şi la nivel de judeţ.

“Programul nostru Consilierul de pe strada ta a ajuns să fie Consilierul de pe uliţa ta. Din casă-n casă, din ogradă-n ogradă am discutat cu sătmărenii care au simţit că judeţul s-a confruntat cu o  descreştere economică gravă.

 

In timp ce judeţele vecine se dezvoltau, Satu Mare a rămas în urmă, ba mai mult a ajuns să fie confundat cu Maramureşul.

Uitaţi-vă cum arată reşedinţa noastră de judeţ şi mergeţi în Bihor, Sălaj ori Maramureş să vedeţi cât s-a dezvoltat. Trebuie să scoatem în evidenţă judeţul nostru, să nu mai fie încurcat cu Maramureşul şi să aducem investitori.

Pentru asta trebuie să mergem după ei, să îi convingem că la noi pot crea

locuri de muncă.

Avem nevoie de drumuri şi avem sprijinul preşedintelui Crin Antonescu, al Guvernului Ponta şi al ministrului Ovidiu Silaghi. Suntem conştienţi de faptul că fostul guvern a dezbinat familii, că Traian Băsescu şi Guvernul PD-L şi UDMR au îndemnat medicii să plece peste hotare. Să plece ei!

Vom ştii să conducem noi împreună cu românii, împreună cu sătmărenii. Ii rog pe sătmăreni să meargă duminică la vot, să voteze candidaţii USL la Primărie şi Consiliul Judeţean şi echipa de consilieri locali şi judeţeni USL”.

Dorel Coica – Avem nevoie de toţi sătmărenii, români, maghiari, romi, germani ori ucraineni!

Dr. Dorel Coica - viitorul primar al municipiului Satu Mare
Dr. Dorel Coica - viitorul primar al municipiului Satu Mare

 

Dorel Coica – viitorul primar al municipiului Satu Mare – un om cu o bogată experienţă administrativă,

medicală şi organizatorică, a făcut apel la sătmăreni să se prezinte în 10 iunie la vot: “Zilele trecute primarul spunea că are nevoie de maghiari, noi spunem că avem nevoie de toţi sătmărenii, români, maghiari, romi, ucraineni sau germani!”.
După conferinţa de presă, Crin Antonescu a vizitat fabrica Draxlmaier, iar apoi s-a deplasat la Cluj Napoca.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns